Despre noi

 • 0

  Proiecte finalizate

 • 0

  Clienții companiei

 • 0

  Muncitori profesioniști

 • 0

  Ani de experiență

Ai un motiv

Doar alegeți-ne!

Suntem o firmă producătoare de ambalaje flexibile şi materiale din lemn masiv cu mai mult de 30 ani de experienţă, scopul nostru este să vă oferim produse conform cerinţelor clienţilor noştrii.

Scurt istoric

Ambalaje flexibile

Ai nevoie de un furnizor de ambalaje flexibile de cea mai bună calitate pentru a prezenta sau proteja produsele tale?
Uite de ce suntem noi alegerea perfectă petru a fi furnizorul ideal:

 • avem o experienţă ce datează din înainte de 1991, când fabricăm aceste produse ca şi o cooperativă
 • desfăşurăm toată activitatea noastră respectând o strategie serioasă de marketing bazată pe studii de piață aprofundate și ghidându-ne după principiile noastre călăuzitoare
 • avem implementat sistemul de asigurare a calității ISO9001
 • avem certificat TÜV AUSTRIA nr. TA8011903270/05.03.2019 pentru pungi/sacoşe biodegradabile şi compostabile, produsele având numărul de identificare OK Compost INDUSTRIAL S0984
 • suntem printre primele și cele mai moderne firme producătoare de ambalaje flexibile și ne dezvoltăm și modernizăm în continuu
 • am făcut și facem în continuare investiții serioase

În anul 2008 firma noastră s-a extins cu o nouă hală de producţie, în care s-a instalat o linie tehnologică modernă pentru producerea ambalajelor flexibile de calitate superioară, iar în anul 2012 am introdus noi technologii de producere a ambalajelor laminate de calitate, pentru ambalarea automatizată a produselor.

În anul 2018 firma noastră s-a extins cu o nouă hală de producţie, în care s-au instalat două linii tehnologice moderne pentru producerea ambalajelor flexibile de calitate superioară.

Materiale din lemn masiv

Eşti în căutarea de lambriuri sau duşumele de o calitate superioară? Ai ajuns la locul cel mai potrivit.
Cu o experienţă de mai bine de 30 ani, dinainte de 1991, când desfăşuram activitatea noastră în domeniul de prelucrare a lemnului în formă de cooperativă, având o experienţă de 24 ani în domeniul de producţie de lambriuri, duşumele şi alte produse din nut şi feder, vă stăm la dispoziţie cu produse de înaltă calitate, și respectând termenele de livrare.
Am obţinut certificarea FSC (Forest Stewardship Council) în anul 2018, care demonstrează faptul că pădurile sunt administrate într-un mod responsabil, bazat pe echilibrul între protejarea mediului, respectarea nevoilor comunităților locale și rolul economic al pădurii.
Datorită factorilor de mai sus, experienţă, calitate și punctualitate, produsele noastre sunt în mare căutare şi vândute nu numai direct de la sediul fimei noastre, dar şi prin intermediul depozitelor en-gros a firmelor de top din România, care valorifică produsele noastre în cantităţi mari.

Prezent

Implementarea standardelor internaţionale reprezintă o garanție în plus că Dumneavoastră vă veți bucura de produse și servicii de cea mai bună calitate. Totodată tehnologia performantă ne permite să vă oferim o gamă largă de produse în domeniul ambalării flexibile cu şi fără personalizare. Experienţa ne-a învăţat că fiecare produs trebuie să fie unic şi independent prin urmare le și tratăm orice comandă și produs ca atare. Satisfacția Dumneavoastră este cel mai important lucru pentru noi, de aceea ne străduim să oferim numai produse de cea mai bună calitate și să respectăm toate cerințele și termenele de livrare.

Perspective

Prioritățile noastre pentru viitor sunt:

 • implementarea și respectarea celor mai noi standarde de calitate în continuare;
 • studii de piață permanente pentru găsirea de furnizori de materii prime de calitate cât mai bună din import;
 • urmărirea/monitorizarea permanentă a dezvoltărilor și invențiilor din industrie și implemetarea celor mai performante tehnologii în materie de ambalaje flexibile;
 • investiții continue în tehnolgia de vârf

Toate acestea pentru a asigura că Dumneavoastră găsiți produse și servicii de cea mai bună calitate la noi.

Tehnologie

Ambalaje flexibile

Marea majoritate (90%) a clienților secției de prelucrare a maselor plastice provin dintre producãtori din domeniul alimentației publice. Ambalajele (pungi, saci, sacoșe,folii CPP-BOPP-LDPE-HDPE-PET , folii laminate etc…) sunt folosite în special de brutãrii și producători de produse alimentare. La cererea clientului toate ambalajele sunt însoțite de teste microbiologice și teste de migrare. Produsele sunt fabricate din polietilenă (PE), polipropilenă (PP), polipropilenă cast (CPP), polipropilenă biorientată (BOPP), PET etc. Mașinile din secția mase plastice sunt achiziționate din Asia și Europa, și la ora actualã reprezintă cele mai avansate tehnologii. La solicitarea clientului produsele pot fi personalizate prin imprimare flexografică de la 1-9 culori inclusiv policromie tip “foto” și se confecționează la dimensiunile cerute de client.

Materiale din lemn masiv

Majoritatea (90%) din comenzile de produse lemnoase primim din partea comercianților de materiale de construcții. 30% din produsele noastre ajung la beneficiari din Europa. Producem lambriuri și dușumele la dimensiunile menționate în formularul de comandă. Linia de producție este dotată cu tehnologie de ultima generație, și avem mașini fabricate în Germania, Italia, Suedia etc. Produsele noastre sunt fabricate din materiale lemnoase specia molid și sunt comercializate în culoare naturalã.