Rólunk

 • 0

  Befejezett projekt

 • 0

  Céges ügyfél

 • 0

  Professzionális munkavállaló

 • 0

  Éves tapasztalat

Megéri

Válassz minket!

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező rugalmas csomagolóanyagokat és tömörfa anyagokat gyártó cég vagyunk, célunk, hogy termékeinket ügyfeleink igényei szerint kínáljuk.

Rövid cégtörténet

Rugalmas csomagolóanyagok

A legjobb minőségű rugalmas csomagolóanyagra van szüksége, hogy bemutassa vagy védje a termékeit?
Hadd mondjuk el, hogy miért mi vagyunk az ideális forgalmazó/beszállító:

 • nagy tapasztalattal rendelkező cég vagyunk, már 1991 előtt is gyártottuk ezeket a termékeket
 • alapos piackutatáson alapuló marketing stratégia szerint dolgozunk és tevékenységünket magas irányadómértékek vezénylik
 • bevezettük és tanúsíttattuk az ISO9001-es minőségbiztosítási rendszert
 • megszereztük a biológiailag lebontható és komposztálható zacskókra vonatkozó TÜV AUSTRIA nr. TA8011903270/05.03.2019 tanusítványt, melynek száma .TA8011903270/05.03.2019, azonosítható száma: OK Compost INDUSTRIAL S0984
 • az élvonalbeli és legmodernebb, rugalmas csomagolóanyag gyártó cégek között vagyunk és folyamatosan fejlesztünk és modernizálunk
 • jelentős befektetéseket eszközöltünk és folyamatosan eszközölünk

2008-ban a cégünket egy új termelő részleggel bővítettük, amelyben egy modern, csúcsminőségű, rugalmas csomagolóanyag gyártó vonalat szereltünk be.

2012-ben ismét modernizáltunk és bővítettünk,ekkor a laminált csomagolóanyag gyártó részleget, hogy nagyon jó minőségű, automatizált csomagolásához szükséges laminált csomagolóanyagokat gyártsunk.

2018-ban cégünk kibővült egy új gyártócsarnokkal, melyben két modern technológiai vonal került felszerelésre a kiváló minőségű rugalmas csomagolóanyag előállításához.

Tömörfa megmunkálás

Jó minőségű lambériát/faburkolatot vagy fapadlót keres? A lehető legjobb helyre érkezett.
Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk a famegmunkálás területén és 24 éves tapasztalattal a lambériák/faburkolatok és nut, illetve féderes fapadló gyártásban. Így a legjobb minőségű termékekkel állunk rendelkezésére és mindig ragaszkodunk a határidőhöz.
2018-ban megszereztük az FSC (Forest Stewardship Council) tanusítványt, mely azt mutatja, hogy az erdőket felelősségteljesen kezelik, a környezet védelme, a helyi közösségek ígényeinek kielégítése, és az erdő gazdasági szerepe közötti egyensúly alapján.
A fenti tényezőknek köszönhetően, mint a tapasztalat, minőség és pontosság termékeink nagyon keresettek, nem csak saját raktárunkból, hanem Románia legjelentősebb nagykereskedelmi vállalatainak lerakatain keresztül is nagy mennyiségben forgalmazunk úgy lambériát/faburkolatot, mint nut és féderes fapadlót.

Jelen

A nemzetközi standardok bevezetése és az azokhoz való alkalmazkodás egy plusz garancia arra, hogy ön a legjobb minőségű termékeket találja nálunk.
Ugyanakkor a csúcstechnológia, amelyet alkalmazunk lehetővé teszi, hogy a rugalmas csomagolóanyagok széles skáláját tudjuk kínálni megszemélyesítéssel vagy anélkül.
Tapasztalatból tudjuk, hogy minden termék egyedi és független, következésképpen így is kezelünk minden egyes terméket és megrendelést.
Számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb, ezért törekszünk kizárólag magas színvonalú termékeket gyártani és csakis a lehető legjobb minőséget ajánlani Önnek, szigorúan betartva minden szállítási feltételt és határidőt.

Jövőkép

Legfontosabb célkitűzéseink a jövőt illetően a következők:
 • továbbiakban is bevezetni és betartani a legújabb minőségi szabványokat;
 • folyamatos piackutatás, hogy megtaláljuk a legjobb külföldi beszállítókat a legjobb minőségű nyersanyag beszerzéséhez;
 • állandóan nyomonkövetni szakterületünk fejlesztéseit és találmányait, hogy a legmodernebb technológiákat tudjuk bevezetni és alkalmazni a rugalmas csomagolóanyagok gyártása terén;
 • folyamatosan befektetni a csúcstechnológiába
Mindezt azért, hogy Ön a legjobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat találja meg nálunk.

Technológia

Rugalmas csomagolóanyagok

Műanyagfeldolgozó részlegünk klienseinek legnagyobb része (90%) az élelmiszeripari cégek közül kerül ki. Csomagolóanyagainkat (zacskók, zsákok, szatyrok, CPP-BOPP-LDPE-HDPE-PET fóliák, laminált fóliák, stb.) elsősorban a pékségek és más élelmiszeripari termék gyártó egységek használják. A kliens kérésére minden csomagolóanyagot mikrobiológiai és migrációs teszttel kisérve szállítunk. A termékek polietilénből (PE), polipropilénből (PP), cast polipropilénből (CPP), biorientált polipropilénből (BOPP), PET-ből, stb készülnek. A műanyagfeldolgozó részlegünk gépei Ázsiából, illetve Európából származnak és a szakterület csúcstechnológiáját képviselik. Az ügyfél kérésére a termékeinket személyesíteni tudjuk flexográfiai nyomtatással 1-9 színben vagy polikrómiásan”foto” -szerűen és a kliens által kért méretekben készítjük.

Tömörfa megmunkálás

Tömörfa megmunkáló részlegünk megrendeléseinek nagytöbbségét, 90%-át, az építőanyag forgalmazó cégektől kapjuk. Termékeink 30%-a az európai piacokon kerül értékesítésre.

Az “online megrendelőlapon” feltüntetett méretekben gyártunk lambériát/faburkolatot és fa padlókat. Gyártósorunkon a legújabb technológiákat alkalmazzuk, és gépeink Németországból, Olaszországból, Svédországból stb. származnak. Termékeink fehérfenyőből készülnek és természetes színben forgalmazzuk őket.